Onze Buurthuis

‘T Meandertje

Ons buurthuis aan de kruitmolenlaan is sinds 2013 onze thuisbasis, en daar zijn wij heel blij mee. Toch zijn we onze oprichtingsnaam trouw gebleven, de mensen kennen ons als ’t meandertje en we hopen dat dat nog lang zo mag blijven.

We organiseren activiteiten de voor iedereen wel iets hebben, zoals voor de kinderen iedere woensdag middag middag wat leuks doen of maken onder leiding van 2 of 3 lieve vrijwilligsters. Juf Karine of Juf Monika bedenken steeds weer leuke dingen om te doen, en juf Nor is er altijd bij om te helpen.

Zoals dit mooie kunstwerk door de kinderen geschilderd.

Ook onze bingo avonden zijn druk bezocht en met steeds mooie prijzen, zijn een welkome avond uit voor onze bewoners.

Maar ook diversen sportclubs weten ons te vinden om gezellig bij elkaar te kunnen komen, zij het voor een vergadering of een leuke BBQ.

Maar ook zijn er al veel mensen die ons vinden omdat we onze ruimte ter beschikking stellen voor een familie reünie, bruiloft of anderszins.

Ook hebben we een aantal muzikanten die onze ruimte gebruiken om te oefenen, zo komt zanger Ruud iedere dinsdag en donderdag avond zingen, als u eens wilt mag u altijd komen kijken en luisteren. Een drankje is er altijd. Ook DjembeFola komt op woensdagavond oefenen.

Zo ziet u maar dat we een rol spelen in de wijk, en we hopen dat nog lang te mogen doen.