Plannen en uw hulp

Zo heeft ons buurthuis de vertrouwde naam ‘T Meandertje gekregen omdat die naam vertrouwd klinkt. U weet wel het witte gebouw op het parkeerterrein bij FC Dauwendaele.

We willen dus weer een hoop leuke activiteiten gaan opzetten, maar ja dat kunnen we niet alleen. Daar hebben we uw hulp bij nodig.
Denkt u met ons mee ????

Plan 1;

Stijldansen in ‘T Meandertje voor iedereen !!!! Iedere week, of 1x in de 14 dagen, wat denkt u ?
Wat zoeken we dan, iemand die het leuk vindt om mensen te leren dansen, en het moet zeker gratis of zeer low budget…. weet u iemand ??
Wie komen er dansen ? Nou iedereen die het leuk vindt !!!! Wat kost het ?? Wij dachten aan een vrijwillige eigen bijdrage, wat denkt u ??

Plan 2;

Workshops, lezingen, bijeenkomsten, verenigingen.

Bent u lid van een vereniging of club die een clubhuis zoeken, of zomaar een plekje om bij elkaar te komen zo af en toe, laat ze contact met ons opnemen, we hebben op een paar dagen in de week nog plaats.
Wilt u of weet u iemand die leuke workshops geeft kom gerust eens kijken of onze ruimte daar geschikt voor is.
We hebben parkeergelegenheid voldoende voor de deur, dus dat kan geen belemmering zijn.

Plan 3;

Zelf een biljartvereniging oprichten ?? We hebben sinds kort een goed biljart in huis en zoeken vrouwen, en ja ook mannen hoor, die willen leren biljarten of graag in clubverband willen biljarten. Kom langs of stuur een email voor informatie.

U leest het we hebben zelf al wat plannen, maar loopt u nu al tijden met een idee en kunt er de plaats of mogelijkheid niet voor vinden, kom gerust eens met ons om de tafel zitten. Als u liever een email stuurt met uw plan mag dat ook altijd. info@stichtingwijkdauwendaele.nl