Vrijwilligers Werk iets voor U ??

Stichting Wijk Dauwendaele

Wie zijn wij, en wat willen wij?
Maar nog belangrijker! Wat wilt u als bewoner van de wijk?

Wij zijn: Het volledig  bestuur van Stichting Wijk Dauwendaele.

Wij willen: Heel graag iets betekenen voor alle mensen in de wijk van jong tot oud, de mensen samen brengen en een fijne tijd bieden.
Denk daarbij aan het organiseren van verschillende activiteiten bijvoorbeeld:
Een knutselmiddag, spelletjesmiddag, kinderdisco, jeugdsoos, een familie-bingo,
een kaart of dart-avond, een workshop of gewoon gezellig samen zijn met een kopje koffie of thee.
Als je als stichting diverse activiteiten wilt plannen en organiseren in de wijk, dan is het belangrijk om er achter te komen wat de wensen en ideeën zijn van onze wijkbewoners.
Hierboven zijn er al wat voorbeelden beschreven.
Maar misschien weet u, of kent u iemand die ook boordevol ideeën zit?
Om alle ideeën en wensen te kunnen realiseren hebben wij natuurlijk ook de hulp nodig van u als wijkbewoner ! Vind u het leuk om op vrijwillige basis iets voor andere te betekenen? Heeft u soms wat tijd over en zou u willen assisteren bij activiteiten,
Kunt u schminken of een workshop geven, wilt u toezicht houden bij het springkussen of kent u misschien iemand die zou willen sponsoren, dan is Stichting Wijk Dauwendaele op zoek naar u!
Alleen met u hulp kunnen wij Stichting Wijk Dauwendaele bloeiend houden! En van de wijk weer een fijne leefgemeenschap maken!

Beloningsbeleid.

Wist u dat als u een uitkering van Orionis krijgt, u misschien wel recht hebt op een vrijwilligers vergoeding van € 700,- per jaar.

Mocht u reiskosten maken voor het organiseren van een activiteit of het helpen bij, dan zal de stichting uw gemaakte onkosten vergoeden. Wel zult u hier bonnetjes voor moeten overleggen.

In de zomervakantie organiseren we een gezamenlijke BBQ voor alle vrijwilligers en partner.

Met kerst zullen we een gezellige kerstmaaltijd organiseren voor alle vrijwilligers en partner.

Helpt u mee?
Tot snel!
Vriendelijke groeten Bestuur Stichting Wijk Dauwendaele.